decembrie 10, 2024
Funcționari publici orădeni și Reprezentanți BOR implicați într-o Sectă de Pedofili. Oradea Copii Maltratați.Plângeri Penale.
Avantaje si dezavantaje ale sistemelor moderne de copiat
Diverse

Funcționari publici orădeni și Reprezentanți BOR implicați într-o Sectă de Pedofili. Oradea Copii Maltratați.Plângeri Penale.

Cazul Orădean – Falsificarea Rechizitoriului. Antohi Gabriela și Tuduce Alin. Evoluția Sectei de Pedofili. Falsul Vicarului BOR Radu Rus Valer și a Psihologului de Copii Ani Cernea

În cazul Orădean, invocarea teoriilor lui Gardner în procesele judiciare penale este inovativ fiind unicul caz din lume de acest gen și falsificarea documentelor pentru a susține aceste teorii evidențiază o încercare incontestabilă de manipulare a justiției. Aceasta nu doar că erodează încrederea în sistemul judiciar, dar și periclitează principiile de bază ale dreptății și protecției victimelor. Poziția autorităților față de aceste teorii și modul în care aleg să protejeze sau să condamne clericii implicați reflectă abordarea lor față de problemele de abuz sexual. Tăcerea sau negarea problemelor nu face decât să perpetueze abuzul și să protejeze abuzatorii în detrimentul victimelor și a protectorilor acestora.


Probe de Malpraxis Contra unor Magistrați

Abordarea teoriilor pedofilului Gardner în contextul acuzațiilor de pedofilie în cadrul bisericii scoate în evidență o problemă profundă și persistentă legată de modul în care societatea și instituțiile sale tratează pedofilia și abuzul fizic și psihic a minorilor. Promovarea sau acceptarea tacită a teoriilor care normalizează sau minimalizează abuzul asupra copiilor nu doar că este moral reprobabilă, dar și ilegală și profund dăunătoare pentru victimele unor astfel de abuzuri. Este esențial ca instituțiile religioase, educaționale și judiciare să adopte o poziție fermă împotriva oricărei forme de abuz și să prioritizeze protecția și bunăstarea copiilor deasupra oricăror alte interese. Aceasta implică respingerea categorică a teoriilor nefondate științific, promovarea educației bazate pe dovezi și implementarea unor politici și proceduri stricte pentru protecția minorilor și pentru tratarea acuzațiilor de abuz sexual cu seriozitatea și rigurozitatea necesară. Analiza de față detaliază rolul și acțiunile fiecărui individ implicat în cazul specific, evidențiind modul în care fiecare a contribuit la situația prezentată, fie prin acțiuni directe, fie prin complicitate.

Biserica, Pedofilia și Vechile Învățături Iudaice și Creștine

În calitate de director al unei școli, vicarul Preacucernicul Radu Rus Valer a falsificat un document esențial cu scopul de a manipula legislația și jurisprudența în favoarea unor idei extrem de controversate legate de pedofilie (Proces-spectacol: probe falsificate, mărturii mincinoase și verdicte pregătite dinainte). Acțiunile sale reflectă o încercare deliberată de a proteja interesele bisericii și ale unor indivizi acuzați de comportamente abuzive, subminând în același timp integritatea sistemului educațional și judiciar (Cine sunt magistrații a căror nume nu ar trebui să fie dezvăluite, conform intervenției președintei de onoare Mariana Ghena din CSM, a judecătorului recidivist Ionescu Diana Anca, fosta Comșa, după soțul ei, Comșa Cosmin, judecător și el?).

Pentru aceasta se folosește de Andor Teodora care în urma unor expertize, evaluări psihologice, două anchete sociale, trei dosare penale și două procese civile de stabilire a domiciliului copiilor și de ordin de protecție împotriva mamei, s-a dovedit că a săvârșit abuzuri extrem de grave asupra celor doi copii ai săi, îi fabrică acesteia înscrisuri pro causa (Abuzurile judiciare din Oradea: o familie orădeană prinsă într-o rețea de corupție și falsuriAbuzurile judiciare din Oradea: o familie orădeană prinsă într-o rețea de corupție și falsuri). Afacere win – win între reprezentantul Bisericii Ortodoxe Române Vicarul Rus Radu Valer și o mamă a doi copii care în mod dovedit și recunoscut chiar și de către aceasta și-a abuzat și maltratat fizic și psihic copii, Andor Teodora (Inspector CNAIR Andor Teodora: rele tratamente aplicate minorului și manipularea justiției).

Falsificarea Rechizitoriului. Antohi Gabriela și Tuduce Alin. Evoluția Sectei de Pedofili. Falsul Vicarului BOR Radu Rus Valer și a Psihologului de Copii Ani Cernea

Acest pact al diavolului deschide calea tuturor formelor de abuz asupra minorilor fără repercusiuni asupra abuzatorilor dar mai ales pentru abuzurile fizice, psihice și chiar sexuale (Judecătorul Ionescu Diana Anca, fosta Comșa, implicată într-un proces stalinist). Un grup de magistrați și funcționari publici, Timiș Ioan, Ionescu Diana Anca, Antohi Gabriela, Munteanu Vladimir, Diugan Dana, și Tuduce Alin, au contribuit la acest efort de manipulare (Timiș Ioan, Vidican Denisa, Rareș Șerban, Ionescu Diana Anca, Antohi Gabriela, Munteanu Vladimir și acoliții lor în uniformă, Diugan Dana și Tuduce Alin: rușinea justiției și a statului de dreptCel puțin patru magistrații orădeni, Timiș Ioan, Vidican Denisa, Rareș Șerban, Ionescu Diana Anca, Antohi Gabriela și Munteanu Vladimir, cât și doi polițiști, Diugan Dana și Tuduce Alin, acuzați că ar fi…).

Magistrații: Timiș Ioan și Ionescu Diana Anca Timiș Ioan și Ionescu Diana Anca sunt magistrați al căror nume au fost asociate cu decizii judiciare care favorizează introducerea protejării pedofililor și a abuzatorilor de minori în general, în procesele penale. Aceștia au emis sentințe care nu pot fi interpretate altfel decât ca o încercare de a proteja interesele anumitor părți, prin utilizarea sau acceptarea teoriilor fără fundament științific, cum ar fi teoria alienării parentale promovată de Gardner, în detrimentul binelui suprem al copilului. Polițiștii: Vâșcan Alina, Chiș Gabriel, Diugan Dana și Tuduce Alin Diugan Dana și Tuduce Alin, ofițeri de poliție, au manipularea procesului de investigație. Aceștia au contribuit la falsificarea și manipularea rechizitoriilor pentru a construi un caz favorabil acuzaților de alienare parentala, distorsionând astfel cursul justiției și ignorând suferința victimelor.

Psiholog școlar Ani Cernea Ani Cernea, în calitate de psiholog, este implicată prin falsificarea unei evaluări psihopedagogice care nici măcar nu a avut loc. Rolul ei a fost crucial în crearea unei aparențe de legalitate și credibilitate pentru documentele care susțineau acuzațiile de alienare parentală, contribuind astfel la manipularea dovezilor prezentate în instanță. Aceasta spune și că evaluarea ghicită de aceasta nu poate să producă efecte juridice însă aceasta a adresat această evaluare făcuta la 8 luni după ce copilul nu mai era la acea școală 02.20.2020 raport 06.2019 trebuie Această evaluare nu doar că este falsificată la 8 luni după ce Dariana Andor, minora în cauză, nu mai era la aceea școală, ci evaluarea se și refera la o dată dinainte cu 4 ani, adică presupusa evaluare a avut loc conform înscris în 2015.

Cazul Orădean – Biserica, Pedofilia și Vechile Învățături Iudaice și Creștine

Magistrații: Timiș Ioan și Ionescu Diana Anca Timiș Ioan și Ionescu Diana Anca sunt magistrați al căror nume au fost asociate cu decizii judiciare care favorizează introducerea protejării pedofililor și a abuzatorilor de minori în general, în procesele penale. Aceștia au emis sentințe care nu pot fi interpretate altfel decât ca o încercare de a proteja interesele anumitor părți, prin utilizarea sau acceptarea teoriilor fără fundament științific, cum ar fi teoria alienării parentale promovată de Gardner, în detrimentul binelui suprem al copilului. Polițiștii: Vâșcan Alina, Chiș Gabriel, Diugan Dana și Tuduce Alin Diugan Dana și Tuduce Alin, ofițeri de poliție, au manipularea procesului de investigație. Ei au contribuit la falsificarea și manipularea rechizitoriilor pentru a construi un caz favorabil acuzaților de alienare parentala, distorsionând astfel cursul justiției și ignorând suferința victimelor.

Acuzații de Abuz și Neglijență Împotriva Judecătoarei Ionescu Anca Diana

Pe lângă plângerile penale făcute, falsurile au fost denunțate în repetate rânduri și în sala de instanță și chiar și prin denununțuri și note scrise aflate la dosar. Magistrații Timiș Ioan, Denisa Vidican, Rareș Șerban și Ionescu Anca Diana nu pot nega implicarea.

Conform plângerii, judecătoarea este acuzată de încălcarea flagrantă a obligațiilor profesionale prin copierea integrală a unei hotărâri anterioare, afectând astfel dreptul la un proces echitabil și încălcând prezumția de nevinovăție a inculpaților. Acest comportament repetitiv, având un precedent în 2013, când a fost acuzată de o faptă similară, ridică întrebări serioase despre probitatea și profesionalismul judecătoarei.

Mai mult, Talpos Diana aduce în atenție un alt aspect neglijat în plângerea inițială: la un termen de judecată, instanța, condusă de Ionescu Anca, a respins o cerere crucială invocând o practică neunitară și ignorând o decizie a Curții Constituționale esențială pentru buna administrare a justiției. Acest incident subliniază o posibilă necunoaștere a legii și o pregătire insuficientă pentru cazul în discuție.

Memoriul și precizările ulterioare depuse la CSM evidențiază o încălcare a principiilor fundamentale ale justiției, cerând sancționarea corespunzătoare a judecătoarei pentru abaterile disciplinare grave. În contextul unor asemenea acuzații, comunitatea juridică și publicul larg sunt îndreptățiți să se întrebe despre integritatea și eficacitatea sistemului judiciar, în special când vine vorba de drepturile fundamentale ale cetățenilor de a avea un proces echitabil.

În acest moment, cazul este în atenția Consiliului Superior al Magistraturii, așteptându-se măsuri adecvate care să răspundă acestor preocupări serioase și să restabilească încrederea în justiție. Comunitatea așteaptă cu interes concluziile CSM și măsurile care vor fi luate pentru a asigura că justiția este administrată corect și fără părtinire, în respectul deplin al legii și al drepturilor cetățenești.

Niciodată nu mi-am putut imagina că este posibil ca un copil să formuleze împotriva mamei o plângere penală, declanșând astfel o anchetă, care se poate finaliza printr-o condamnare cu închisoare. Și totuși s-a întâmplat.

Andor Dariana, autoarea plângerii penale, a atins de curând majoratul și este studentă la Medicină și concomitent studiază și Dreptul. Viața pe care a fost silită să o ducă a maturizat-o rapid și o determină, iată, ca astăzi să ceară în justiție socoteală pentru traumele pe care le-au îndurat ea și fratele ei din partea propriei mame.

Făcând o scurtă analiză cronologică a faptelor săvârșite de mama mea asupra mea si asupra fratelui meu, voi aminti o parte din ele, pe care urmează sa le dezvolt in fața organelor de cercetare penală odată cu audierea mea in calitate de persoană vătămată. „Am avut momente in care ma jucam cu fratele meu, iar deranjata fiind de gălăgia pe care o făceam ne agresa fizic pe amândoi, un astfel de moment a fost o situație in care eu ma jucam cu fratele meu de-a fantomele, iar mama nervoasa l-a luat si l-a pus in vana cu cerceaful pe el, apoi a luat cerceaful si a dat cu apa rece pe el si i-a dat o palma, astfel ca fratele meu s-a dezechilibrat si era cat pe ce sa se loveasca cu capul de perete sau de chiuveta, dacă eu nu interveneam.” declară aceasta.

În această situație, cu totul și cu totul ieșită din comun, studenta Dariana Andor, repet, studentă și la Drept, ajunge la concluzia că mama s-a făcut vinovată în mod repetat de rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută și pedepsită prin articolul 197 din Codul Penal. Articol care precizează: „Punerea în primejdie gravă, prin măsuri sau tratamente de orice fel, a dezvoltării fizice, intelectuale sau morale a minorului, de către părinți sau de orice persoană în grija căreia se află minorul, se pedepsește cu închisoarea de la 3 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi”.

Culmea este că pentru a-și face dreptate ei și fratelui ei, încă minor, Dariana s-a văzut silită să apeleze la serviciile Procuraturii din Oradea, respectiv instituția care de-a lungul a 11 ani, în loc să-i protejeze pe minori, a luat o serie întreagă de măsuri care au condus la agravarea situației în care se aflau, practic la creșterea nivelului de traumatizare a lor. De aceea, plângerea penală din care am citat pe larg este o reală provocare pentru magistrații din Oradea, și mă gândesc acum și la judecătorii la care ar putea să ajungă, odată finalizată solicitarea, rechizitoriul împotriva mamei acuzate de rele tratamente.

Sursa

Drama familiei Talpoș. Victima vorbește!

3 Comments

Comments are closed.